FREE 2 MOVE УЧИЛИШЕН ВЕЛОСИПЕД

Дома / FREE 2 MOVE УЧИЛИШЕН ВЕЛОСИПЕД
3.690 МКД

Достапност: Да

Првиот велосипед на вашето малечко за брзо балансирање и развивање на моторните функции. Со овој велосипед побрзо ќе ги совлада техниките за  рамнотежа и чуство за координација. 

*Седлото се прилагодува на висината на детето. 

*Димензии: 59 x 30 см

*до 28 кг. 

*Наменет за деца над 18 месеци.

Можеби ќе ве интересира