СТОЛ ЗА ХРАНЕЊЕ-LARS

Дома / СТОЛ ЗА ХРАНЕЊЕ-LARS
1.890 МКД

Достапност: Да

Практично удобно столче за хранење на бебе, со две нивоа на висина, пониско и повисоко. Напревено е од еколошка пластика и има сигурносен појас со три точки за поголема безбедност. Едноставниот дизајн е неопходен во секоја кујна, бидејќи секој има свое омилено место за време на оброците. 

Употреба: за деца од 6 месеци. 

*Тестиран по стандардот EN 14988.

Начин на одржување: со влажна крпа. 

Можеби ќе ве интересира