СПОРТСКА ЛЕТНА КОЛИЧКА FREEON- SUN

Дома / СПОРТСКА ЛЕТНА КОЛИЧКА FREEON- SUN
2.590 МКД

Достапност: Да

Уживајте во долгите летни прошетки со вашето дете во удобноста на спортската количка"Sun". Користете го сигурносниот појас во 5 позиции и наслон за грб прилагодлив по желба во 2 позиции.Има покрив со отвор за заштита од сонце и корпа за пазарање. Се склопува во чадор систем, за полесен транспорт. 

Напомена:

  • Се препорачува за деца над 6 месеци,
  • Тежина на количката - 6 кг.Можеби ќе ве интересира