СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ-ГАЛИЛЕО 360

Дома / СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ-ГАЛИЛЕО 360
11.990 МКД

Достапност: Да

Безбедноста на детето во автомобил е на прво место. Седиштето "Галилео" со врвниот дизајн и функцијата за вртење 360  ° е единственото седиште кое ќе го купите за детето, бидејќи е погодно за деца од 0 до 12 години ( 0 до 36 кг). Поради можноста за ротација од 360  °, вашето новороденче ќе го поставите свртено накај вас. Како што расте по 15 месеци го поставувате во правец на патување. Има изофикс систем на монтирање и сигурносен појас со пет точки на безбедност.  Функционалноста и  удобноста овозможуваат опуштено и забавно возење, без оглед на возраста на детето.

Карактеристики:

- автоседиште од групата 0 +, I, II, III. 

- тестирано по стандардот ECE R44/04. 

-изофикс систем за монтирање. 

- систем за прицврстување со 5 точки на врзување. 

- удобна потпора за глава. 

 

Можеби ќе ве интересира