МУЗИЧКИ ТРАКТОР ФАРМА

Дома / МУЗИЧКИ ТРАКТОР ФАРМА
1.290 МКД

Достапност: Да

Музички трактор со приколка. 

Весел фармер кој пее и вози трактор со приколка и животни. Има неверојатни 40 разновидни мелодии. Најпозната од нив е ,,Old MacDonald had a farm".

Димензии: 37х16 х 13,2 см.

Се препорачува над 12 месеци.

Потребни се батерии 2хАА. 

Можеби ќе ве интересира