ЕМА КУКЛА ШТО ОДИ

Дома / ЕМА КУКЛА ШТО ОДИ
1.590 МКД 2.990 МКД

Достапност: Да

Вашето девојче ќе добие нова најдобра другарка. Куклата може да оди, пее и зборува на англиски јазик. Кога ќе плеснете со рацете таа веднаш почнува да оди и да ја пее песничката „Twinkle little star“. Може да се забавувате со часови да играте да пеете, да разговарате и да шетате заедно. 

Големина: 42 cm.

Потребни се 3 батерии со ознака "АА".

Се препорачува за деца од 3 години.

Можеби ќе ве интересира