ДИНОСАУРУС НА ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ

Дома / ДИНОСАУРУС НА ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
1.290 МКД 1.690 МКД

Достапност: Да

Диносаурусот со помош на далечинскиот управувач се движи напред и назад. Со притискање на копче се вклучува музика или звук на кој што диносаурусот ќе почне да танцува. Очите му светат и работат на 3 фрекфренции, со што можат истовремено 3 деца да си играат со него.

Висина: 46 см. 

Се препорачува за деца од 3 години.

Можеби ќе ве интересира