САНКА ТВИСТЕР

Дома / САНКА ТВИСТЕР
890 МКД 1.390 МКД

Достапност: Да

Се препорачува за деца над 3 години.

Висина: 14 см.

Капацитет на товарот: 50 кг.

Тежина на санката: 2,5 кг.

Можеби ќе ве интересира