LISCIANI-FROZEN СЛОЖУВАЛКА И БОЕНКА

Дома / LISCIANI-FROZEN СЛОЖУВАЛКА И БОЕНКА
499 МКД

Достапност: Да

Добредојдовте повторно во светот на детската магија со дизни јунаците на омилениот анимиран филм "Фрозен". Прекрасна шарена макси пазли сложувалка за креативна игра и имагинација на детето. Составете ја сликата потоа свртете ја од другата страна и обојте ја со фломастери. Низ креативна игра со сложување и боење децата ја развиваат фината моторика, а со самото тоа го стимулираат и развојот на детскиот интелект. 

Содржи: 

60 големи пазли.

Се препорачува за деца над 3 години.

Димензии на сложените пазли: 70x50 см.

Произведено во Италија.

Можеби ќе ве интересира