BS ПОДЛОГА СО ИГРАЧКИ

Дома / BS ПОДЛОГА СО ИГРАЧКИ
2.190 МКД

Достапност: Да

Забавата е секогаш на прво место! Ова е како "спортска сала " за играње со мултинаменски активности за вашето бебе! 

Може да се употребува за вежбите препорачани од педијатар, играње на подот со висечките играчки и како оградена игрална. Има 4 играчки кои може да се одделат од венецот за индивидуално играње. Тие имаат за цел да ги поттикнат фините моторни вештини на бебето. Кадифениот слон е со врева за аудитивни стимулации, прстен исполнет со шарени штракалки, огледало за само-откривање и играчка во форма на лисја.

Сетот вклучува 10 разнобојни топчиња. 

Се препорачува од 0+. 

Димензии: 76 x 76 x 45 см.

Можеби ќе ве интересира