ПРЕВЕДУВАЧ НА БЕБЕШКИ ПЛАЧ

Дома / ПРЕВЕДУВАЧ НА БЕБЕШКИ ПЛАЧ
1.990 МКД 2.990 МКД

Достапност: Да

Нов револуционер уред кој е од голема корист на родителите, да дознаат зашто бебето плаче?. 

Работи со коорелација на френквенции на бебешкиот плач и укажува на симптоми што тие ги покажуваат, кога се нервозни, гладни, кога им е досадно, им се спие или се под стрес“. Со други зборови, може да ги дешифрира различните нивоа на плач на бебето кои се поврзани со одредени чувства, потреби или расположенија. Овој производ е развиен со употреба на невро-биолошки истражувања за да се утврди што им треба на бебињата, како тие комуницираат и помага да се поддржи раниот развој. 


Можеби ќе ве интересира