FREEON- ХРАНИЛКА ЛИН ДЕЛУКС

Дома / FREEON- ХРАНИЛКА ЛИН ДЕЛУКС
5.990 МКД

Достапност: Да

Хранењето во новата луксузна хранилка од познатиот бренд "FreeOn" е вистинско уживање и за родителот и за детето. Практичниот дизајн на хранилката овозможува да се постави на три различни растојанија. Додека, правилната положба на седење помага за подесување на наслонот за нозете. Има безбедносен појас со 5 точки на врзување. 

Со растењето на детето, може да се трансформира во ниско столче. Седиштето е удобно и меко изработено од кожа, а ногарките се изработени од полно дрво. Столот има и држач за чаша/шише. 

Висина на хранилката: 98 см. 

Совет: Никогаш не оставајте го детето без родителски надзор.


Можеби ќе ве интересира