ПОЛИЦИСКИ АВТОМОБИЛ НА ДАЛЕЧИНСКО

Дома / ПОЛИЦИСКИ АВТОМОБИЛ НА ДАЛЕЧИНСКО
590 МКД

Достапност: Да

Полициски автомобил е секогаш хит и омилен на дечињата. Со помош на далечинско управување, може да го движите во сите правци. Уживање и забава за сите!

Изработен во размер: 1:20. 

Големина: 21 cm. 

Можеби ќе ве интересира