СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ 0-18кг FREEON ERIDA

Дома / СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ 0-18кг FREEON ERIDA
3.990 МКД

Достапност: Да

Многу е важно да одберете удобно и меко седиште за автомобил за вашето дете. Седиштата на "FreeOn" се вистинскиот избор, бидејќи се тестирани по ECE R44/04 стандардот за безбедност. "Erida"е удобно седиште кое може да се употреби од 0+ до 4 години. Има прилагодлив потпирач за грб во 4 позиции, дополнителна перница за новороденчиња и потпирач за глава. 

Карактеристики:

-автоседиште од групата 0+, I.

-тестирано по стандардот ECE R44/04. 

-систем за прицврстување со 5 точки на врзување. 

 -удобна потпора за глава. 

Можеби ќе ве интересира