НОЌНА СВЕТИЛКА-ЗАЈАЧЕ

Дома / НОЌНА СВЕТИЛКА-ЗАЈАЧЕ
1.990 МКД

Достапност: Да

Волшебно, слатко, меко плишано зајаче-другарче за убав сон! 

Ноќите ќе бидат помирни за вашето дете, лесно ќе го надмине стравот од темнината, бидејќи светлината се појавува веднаш кога ќе го гушнете зајачето! Само допрете го неговиот стомак или образ и веднаш ги менува боите. Прекрасна атмосфера на ноќна светлина и пријатен амбиент во собата на вашето малечко. 

Големина: 40 см.

Потребни се три батерии ААА/LR3.

Можеби ќе ве интересира