ДРВЕНА ТАБЛА ЗА ЦРТАЊЕ, 3 ВО 1

Дома / ДРВЕНА ТАБЛА ЗА ЦРТАЊЕ, 3 ВО 1
1.890 МКД

Достапност: Да

Учењето на детето низ игра на цртање и боење со креди, пишување букви и бројки, во домашни услови или пак во дворот допринесува за нормален раст и развој низ игра. Може да се забавувате и да играте наставник и ученик, заедно да цртате и да ја согледате фантазијата на детето.Таблата за пишување со разнобојни креди е двострана и плус има 20 метри хартија со магнетни букви. Лесна е за транспорт и монтирање, може да ја носите секаде со вас. 

Димензии на таблата: 95 x 43 x 37 cm.

Можеби ќе ве интересира