ПЛАСТЕЛИН СЛАДОЛЕД

Дома / ПЛАСТЕЛИН СЛАДОЛЕД
790 МКД

Достапност: Да

Забавувајте се со оригиналниот play doh пластелин за дечиња. Со машинката може да правите различни форми на сладолед, а со останатите додатоци украсувајте и декорирајте. Кога вашите слатки ремек дела ќе ги подготвите, ставете ги на полиците за да ги видат сите. Во сетот добивате 5 кутивчиња пластелин. 

Се пропорачува за деца над 3 години. 

Напомена: Забавно е да се игра, но не и да се јаде :) !

Можеби ќе ве интересира