VIGA-СОСТАВУВАЛКА ГОЛЕМИ ИНСЕКТИ

Дома / VIGA-СОСТАВУВАЛКА ГОЛЕМИ ИНСЕКТИ
280 МКД

Достапност: Да

Дрвената составувалка "Големи инсекти" има за цел да го поттикне развојот и едукацијата на детето. Ја развива логиката на детето уште од најраната возраст. Изработена е од природни високо квалитетни материјали во согласност со стандардите за безбедност на играчките  EN71 и ASTM.

Димензии: 22,5 см. 

100% изработено од дрво. 

Можеби ќе ве интересира