VIGA-СОСТАВУВАЛКА ДИВИ ЖИВОТНИ

Дома / VIGA-СОСТАВУВАЛКА ДИВИ ЖИВОТНИ
480 МКД

Достапност: Да

Дрвената составувалка "Диви животни" има за цел да го поттикне развојот и едукацијата на детето. Ја развива логиката на детето уште од најраната возраст. Секое делче е дебело 15 мм за да можат децата полесно да ги фаќаат. Изработена е од природни високо квалитетни материјали во согласност со стандардите за безбедност на играчките  EN71 и ASTM.

Димензии: 30 x 25 x 2  см.

Можеби ќе ве интересира