VIGA-ДРВЕНА СОСТАВУВАЛКА ЏУНГЛА

Дома / VIGA-ДРВЕНА СОСТАВУВАЛКА ЏУНГЛА
490 МКД

Достапност: Да

Дрвената составувалка "Џунгла" има за цел да го поттикне развојот и едукацијата на детето.Комплетот содржи 4 различни индивидуални диви животни-сложувалки од 12 делови. Изработена е од природни високо квалитетни материјали во согласност со стандардите за безбедност на играчките  EN71 и ASTM.

Се препорачува за деца над 3 години. 


Можеби ќе ве интересира