РОБОТ СО ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ 21,5 СМ

Дома / РОБОТ СО ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ 21,5 СМ
999 МКД 1.100 МКД

Достапност: Да

Дали барате уникатен подорак за вашето дете? Дали сакате интересна играчка која веднаш ќе ја засака вашето дете, а сигурни и вие возрасните? Направете незаборавна забава со мини роботот кој танцува, зборува англиски,  испушта различни звуци, се движи, и свети. Дури, може да го сними гласот на детето (или вашиот) и истовремено да зборува и да се врти. Со помош на делечинскиот управувач може да го движите во сите насоки. Забавата може да започне!

Наменето за деца од 2 до 8 години. 

Висина: 21,5 см

Димензии: 21,5 х 18 х 12 см. 


Можеби ќе ве интересира