ДИНОСАУРУС Т-РЕКС СО ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ

Дома / ДИНОСАУРУС Т-РЕКС СО ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
899 МКД 999 МКД

Достапност: Да

Децата се "опседнуваат"со диносаурисите, сакаат да ги истражуваат и анализираат различните типови. Овозможете му низ игра да се запознае со светот на диносаурусите. Ви го издвоивме уникатниот диносаурусот Т-Рекс кој со помош на далечински управувач може да се движи напред, да танцува и испушта звучни и светлосни ефекти. 

Можеби ќе ве интересира