ДИНОСАУРУС 36Х15Х10 СМ

Дома / ДИНОСАУРУС 36Х15Х10 СМ
499 МКД

Достапност: Да

Децата се "опседнуваат"со диносаурисите, сакаат да ги истражуваат и анализираат различните типови. Овозможете му низ игра да се запознае со светот на диносаурусите. Ви претставуваме интересен модел на диносаурус кој може да се движи напред, да ја отвара и затвара устата, да ги мрда крилата и да му светат очите. Работи на батерии кои не се вклучени во пакувањето.

Димензии: 36х15х10 см. 

Можеби ќе ве интересира