FREEON ТОРБА ОРГАНИЗАТОР

Дома / FREEON ТОРБА ОРГАНИЗАТОР
799 МКД 999 МКД

Достапност: Да

Уникатна торба-организатор за носење пелени, шишиња, детски играчки, облека или други потребни мали предмети. Дизајнирана со повеќе внатрешни преградни џебови и еден надворешен џеб. Се преклопува и зафаќа помалку простор. Корисна е за во автомобил, во детска, дневна соба или едноставно ставете ја во ваша непосредна близина. Исто така, со безбедносниот ремен на автомобилот може безбедно да ја прицврстите на седиштето.
Димензија: 34 X 8.5 X 16 см.

Можеби ќе ве интересира