ПОСТЕЛНИНА ЗА БЕБЕ ВО 6 ДЕЛА

Дома / ПОСТЕЛНИНА ЗА БЕБЕ ВО 6 ДЕЛА
3.300 МКД

Достапност: Да

Состав:
-надворешен материјал: 100% памук
-полнење: 100% полиестерски влакна
Содржи:
Јорган (90 x 120 cm)
Перница (30 x 40 cm)
Заштитна ограда (40 x 200 cm)
Навлака за перница (30 x 40 cm)
Навлака за јорган (90 x 120 cm)
Чаршав

Можеби ќе ве интересира