ЕКО АБРИК КОЦКИ ПОЖАРНИКАРСКИ

Дома / ЕКО АБРИК КОЦКИ ПОЖАРНИКАРСКИ
1.530 МКД

Достапност: Да

Забавувајте се со часови во градење на противпожарна станица. Сетот вклучува, коцки за противпожарна станица, пожарно возило и две помали автомобили. 

Производител Франција, Ecoiffer. 

Можеби ќе ве интересира