VIGA-КОЦКИ 50 КОМ

Дома / VIGA-КОЦКИ 50 КОМ
840 МКД

Достапност: Да

Шарени прекрасни дрвени коцки за редење и игра од брендот "Viga". Комлетот содржи 50 коцки со димензија 22х22 см. Се препорачува за деца над 3години. 

Vi

Можеби ќе ве интересира