VIGA-МЕМОРИСКА ИГРА 32 ПАРЧИЊА

Дома / VIGA-МЕМОРИСКА ИГРА 32 ПАРЧИЊА
550 МКД

Достапност: Да

Учењето е  секогаш позабавно преку игра. 

Да се забавуваме заедно е нешто што развива меморија, имагинација и концентрација кај детето и го подготвува за идното предучилишно образвание. Активната игра на меморија содржи 32 дрвени парчиња со насликани живописни животинки. Правилата на игра се следни: личноста со најмногу погодени парови е победник. Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. 

Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на "Вига" ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. 

Се препорачува за деца над 3 години. 

Можеби ќе ве интересира