VIGA-ДРВЕН ПИНГВИН ЗА ТУРКАЊЕ

Дома / VIGA-ДРВЕН ПИНГВИН ЗА ТУРКАЊЕ
490 МКД 690 МКД

Достапност: Да

Сладок мал пингвин со рачка за туркање е вистинска мотивација за пешачење и трчање. Тркалата имаат гумени запирања, што овозможуваат полесно движење. Изработен е од 100 % дрво. 

Димензии: 15 х 8,3 х 56 см.

Можеби ќе ве интересира