VIGA-ДРВЕН КСИЛОФОН КРОКОДИЛ

Дома / VIGA-ДРВЕН КСИЛОФОН КРОКОДИЛ
950 МКД

Достапност: Да

Дрвен ксилофон во облик на крокодил со 8 разнобојни метални клучеви. Прекрасен сет на кој детето може да игра, да ги учи боите, и со помош на јажето да го вози. 

Се препорачува за деца 18+.

Можеби ќе ве интересира