VIGA-ДРВЕНА СОСТАВУВАЛКА ЛАВ

Дома / VIGA-ДРВЕНА СОСТАВУВАЛКА ЛАВ
135 МКД

Достапност: Да

Дрвената составувалка "Лав" има за цел да го поттикне развојот и едукацијата на детето. Ја развива логиката на детето уште од најраната возраст. Изработена е од природни високо квалитетни материјали во согласност со стандардите за безбедност на играчките  EN71 и ASTM.

Димензии: 15 х 15 см.

Можеби ќе ве интересира