FREEON СТОЛ ЗА ХРАНЕЊЕ, МИНИ

Дома / FREEON СТОЛ ЗА ХРАНЕЊЕ, МИНИ
1.990 МКД 2.290 МКД

Достапност: Да

Сега може да го замените големиот стол со одлично модерно мини столче за хранење, кое нема да ви зафаќа простор. Заедно може да седите на трепезариската маса за време на семејните оброци. Безбедно, стабилно и нелизгачко столче со две играчки, за интеракција и занимација на детето. Многу е лесен и практичен за транспорт. Наменет за деца над 6 месеци. 

Карактеристики:

*се подесува висината во 3 позиции, 

*двострана, прилагодлива лента,

* нелизгачка подлога, 

*рачка за полесен транспорт,

*димензии: 40 x 40 x 34 cm.

*тестиран по стандардот EN 14988.

Начин на одржување: со влажна крпа. 

Можеби ќе ве интересира