ТРОТИНЕТ ZIK-ZAK

Дома / ТРОТИНЕТ ZIK-ZAK
1.690 МКД 1.990 МКД

Достапност: Да

Тротинет Зик Зак со кул светлосни ефекти на тркалата. 

*Алуминиумска рамка.

*Рачка за прилагодување на висината. 

*Лежиштата се ABEC - 7. 

*Се преклопува за полесно носење. 

*Максимална тежина до 50 кг. 

*Се препорачува над 3+ години.

Можеби ќе ве интересира