LISCIANI-СЛОЖУВАЛКИ ВО КУТИЈА - FROZEN 48 PUZZLE

Дома / LISCIANI-СЛОЖУВАЛКИ ВО КУТИЈА - FROZEN 48 PUZZLE
499 МКД

Достапност: Да

Прекрасна шарена макси-сложувалка со главните ликовите на дизни хитот Frozen. Составете ја сликата потоа свртете ја од другата страна и обојте ја со фломастери. Низ креативна игра со сложување и боење децата ја развиваат фината моторика, а со самото тоа го стимулираат и развојот на детскиот интелект. 

Содржи: 

48 големи пазли,

6 фломастери. 

Се препорачува за деца над 3 години.

Димензии на сложените пазли: 70x50 см.

Произведено во Италија.

Можеби ќе ве интересира