ПРООДУВАЛКИ (ЖОЛТА,ЗЕЛЕНА,СИНА,ЦРВЕНА)

Дома / ПРООДУВАЛКИ (ЖОЛТА,ЗЕЛЕНА,СИНА,ЦРВЕНА)
999 МКД 1.190 МКД

Достапност: Да

Најискористена мултифункционална проодувалка за вашето дете. Има висок наслон што е одлично за моторен развој, прво самостојно држење и движење во просторијата. Напред има додатоци за играње како и простор за складирање под седиштето. Помага при проодување, понатаму за возење внатре и надвор од домот. 
Се пропорачува до 20 кг тежина. 
Карактеристики:
Димензии: 48 x 23 x 24 cm.
Достапна во повеќе бои жолта, зелена, сина и црвена. 

Можеби ќе ве интересира