ГИЗМО САНКА-BABY RIDER

Дома / ГИЗМО САНКА-BABY RIDER
1.590 МКД 1.990 МКД

Достапност: Да

Гизмо санката е со совршен дизајн кој е наменет за најмалите. Моделот има ергономско седиште со третман против лизгање. Опремен е со сигурносен појас со три точки на безбедност.

*Нетоксичен материјал
*Практичен, компактен, издржлив
*Материјал против лизгање

*Се препорачува за деца над 6 месеци!

Димензии: 38 x 74 x 33 см.
Капацитет на товарот: 50 кг.
Тежина на санката: 1,35 кг.

Можеби ќе ве интересира