БЕБЕШКА ПОДЛОГА И ПИАНО СО ИГРАЧКИ

Дома / БЕБЕШКА ПОДЛОГА И ПИАНО СО ИГРАЧКИ
1.590 МКД

Достапност: Да

Музичка, интерактивна повеќенаменска подлога за бебиња со одлични реквизити. Може да се употребува и во легната и во седечка положба, практична за вежби за зајакнување на мускулите на бебето. Има флексибилен висечки венец со разновидни играчки и пиано со пет различни мелодии.  

Одличен избор на подарок за новороденче! 

Важно:

Изработено е од хипоалергенски материјал, безбедно и нетоксично. 

Можеби ќе ве интересира