MAM ПУМПА ЗА ИЗМОЛЗУВАЊЕ 2 ВО 1

Дома / MAM ПУМПА ЗА ИЗМОЛЗУВАЊЕ 2 ВО 1
6.590 МКД

Достапност: Да

Нема потреба да изберате помеѓу електрично или рачно пумпање, со единечната пумпа на MAM 2in1 можете да ги имате и двете! Одлично, сите во еден едноставен уред! Електричниот уред за пумпа има режими на стимулација и изразување кои го имитираат однесувањето на природното цицање на бебето. Нуди до 9 различни степени на вшмукување за оптимална удобност, кои одговараат на индивидуалните потреби. Има елегантен екран на допир кој е лесен за употреба и пумпата може да се вклучи или користи слободно секаде каде што мама ќе посака, благодарение на батеријата која трае до 5 часа! Префрлете се на рачна пумпа во само 2 едноставни чекори со промена на горниот дел на пумпата. Мануелната пумпа е лесна и дискретна со ергономска рачка што овозможува опуштено и лесно пумпање при движење.

Содржина на пакетот:

1x пумпа за дојка 2in1 Електричен врв, вклучувајќи го капакот на инката
1x моторна единица со полнење
1x адаптер за пумпа на дојка 2in1
Рачна рачка / рачка на пумпата 1x пумпа за дојка 2in1
2x лесно стартно шише со запечатувачки диск (1x 130ml / 4,5 мл x 160ml / 5,5 мл
2x сад за складирање на млекото


Можеби ќе ве интересира